BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

WELCOME TO THE BLOG :)

haii !
selamat datang :)
blog buroksss :D ,
kalau dah bace tuu ,jangan lupa follow ok ?
nanti fiq follow balek ,
baii ;)
assalamuaalaikum :))

Followers

Saturday, 1 December 2012

ABOUT ME :)

haii ,assalamuaalaikum follower follower :)
fiq nak cerita sikit pasal fiq ,
nama panjang fiq MUHAMMAD TAUFIQ BIN OMAR ,nama dalam ic :D
tapi panggil jea FIQ or TOPIK or TAU ,hehe ,tak kesahh ,
umo 15 TAHUN (2012)
fiq ni open minded ,
suka bergurau :D ,kadang kadang tu serius la jugak kalau buat benda penting ,
kadang kadang jea serius :D ,fiq ni orang sarawak ,dulu masa fiq tahun 3 ,fiq pindah dekat port dickson ,NEGERI SEMBILAN ,ayah fiq kena pindah sana ,kena tukar tempat kerja ,fiq stay dekat port dickson sampai fiq tingkatan 2 jea ,masa akhir tahun masa fiq tingkatan 2 baru fiq pindah ,fiq pindah dekat sarawak balek n stay kat sini balek coz ayah fiq dah pencen ,dia nak pencen awal ,malas nak kerja lagy dia cakap ,hehehe :D ,fiq ada 3 adek beradek ,abang fiq nama dia MUHAMMAD NUR FIRDAUS ,lepas tu adek fiq ,MUHAMMAD HAZIQ ,semua nya lelaki ,hehe ,semua HERO :D
umo abang fiq tu 22 tahun ,status -married :D ,haha ,dah kawen daa ,adek fiq pulak umo dia 14 tahun ,status -tidak diketahui :D ,haha ,
fiq ada 6 ahli keluarga termasok mama fiq iaitu org yang melahirkan fiq ,fiq sayang dia sangat sangat :D
and termasok kakak ipar fiq ,nama dia norliana ,nama panjang tak tahu laa ,hehe ,ok ,tu jea pasal fiq ,
dah bace tu follow ea ,hehe ,
baii !
assalamuaalaikum :))

0 comments: